Vælg en side

Om koret

Nørrebrokoret er et ungt rytmisk kor dannet i 2012. Vi er et farverigt og mangfoldigt kor, der fortolker et bredt spektrum af sange fra populær- og rockmusikken. På det seneste har vi sunget sange af blandt andre Pink Floyd, David Bowie, Ulige Numre, Prince og Haim. Arrangementerne lægger op til både at blive sunget a cappella og akkompagneret, som det kan høres til vores koncerter, hvilket giver koret en dynamik og intensitet, vi håber at bringe ud over scenekanten.

Koret ledes af korleder Maja Schicker Hartnack, der er uddannet fra Rytmisk Musikkonservatorium. To timer ugentligt mødes vi i Osramhuset ved Tagensvej på Ydre Nørrebro. Med nye og spændende opvarmningsøvelser, improvisationslege og lytteøvelser styrker vi både de sangtekniske færdigheder hos den enkelte sanger og sammenholdet i koret, ved at udfordre hinanden i vores udtryk.

Vi er ca. 40 medlemmer i alderen 25-40 år. Vi har et stærkt socialt sammenhold, og mødes tit til mad inden øver, samt til en øl eller sodavand bagefter. I løbet af en sæson afholder vi typisk forskellige sociale arrangementer, for eksempel påske- eller julefrokost, brætspilsaften og biograftur.